Wednesday, 22 June 2016

Study week,Ramadan and Finals !

HI GUYSSSS !!!!!

I know it has been a while right?So today aku nak cerita serba sedikit tentang apa yang berlaku sepanjang study week yang juga berlansung selama bulan Ramadan ni.Ramadan di perantauan,Ramadan di Borneo!hehe.

Actually tak ada apa sangat pun nak diceritakan.Cuma banyak gak benda jadi sepanjang bulan ni.Apa events sepanjang bulan Jun ni?Okay,lemme tell ya a bit kay.

(1)  My Birthday.

Not that special after all.Hahaha.Lagi lagi celebrate sesorang tanpa family kat sini,but still I appreciate what my friends had got for me like...super cute cake from Wawa,Naa and Etiey.Lagipun masa tu Pyza,Dikpoo and Along balik semenanjung.:( But It was okay laa.Haha.

(2) A Very Happy Study Week With Le friends and Happy Sahoor Too.

Part yang ni laa yang paling aku suka.ahaha.Sebab bilik TV tu memang kitorang conquer sepanjang study week ni,sebelum ni tak berpeluang pun eversince senior yang menguasai territory.Hahahaha.So wgo cares rite,as if bilik tu depa punya.Aku,Naa,Waa endek,Pyza,Dikpi and Etiey study sambil tengok TV kat situ sampai subuh.Sahur kat situ,Pyza masak Samyang ramen wahtsoever.Haha.So then,biasalaa orang kalau tak puas hati kan.Tiba tiba ada senior mengadu kat batch kitorang yang kononnya kitorang bising laa and sejak kitorang lepak bilik TV,the place turned out dirty and nasty.Of course laa kitorang bengang sebab selama ni pun dorang tinggal sampah sarap plus makanan whatnot kitorang yang tolong kutip.Hailoh hailoh.

(3) Ili Nabilah Balik Malaysia !!!

My bestfriend zaman sekolah yang baru habiskan foundation dekat Seoul National University will be coming home for holiday this Eid ! I am so happy that I miss her a lot and tak sabar sangat sangat nak jumpa! Arghh !!

So then,buat sementara ni,habis final ingat nak kerja as cikgu sementara which is cikgu sandaran kat sekolah Ain.At least,boleh tolong tengok tengokkan budak kecik tu.Hehe.

Speaking of finals and exam paper,something quite funny just happened this morning.Ahahaha.Imagine laa,time tengah exam boleh pulak exam hall berasap sebab ada litar pintas.So kitorang terpaksa pindah pusat peperiksaan.And masa tu laa sempat bincang jawapan jawapan soalan exam tadi.Hahahaha.Funny.

Well,guess that is all for today.Good luck too guys in you life,Happy Ramadan Kareem and happy upcoming Eid.With love,Fieqa.






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...