Thursday, 17 December 2015

Final,Cuti Dan Family!

Assalamualaikum,alhamdulillah masih bernafas pagi ini,jantung masih mampu mengepam darah ke seluruh tubuh.Syukur ke hadrat Ilahi.

Post harini tak panjang mana pun,seemingly.Just nak inform bahawasanya 4 bulan Afiqah di Borneo bakal berakhir tak lama lagi.Tiket flight pun dah beli and dalam minda cuma nampak muka mak dan ayah,tak payah kata betapa rindunya aku kat dorang,ya Rabbi.

And ni pun baru selesai revise applied statistics and T-tests exercises.Final ada lagi dua minggu.Allahumma yassir wala tuassir.Aku dah cuba,yang lain giliran Dia.Alhamdulillah setakat ni,tak pernah Dia tak tolong.Walaupun cuma satu soalan,semuanya datang dari Dia.

Hujan lebat tak lebat kat luar.

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Pagi sunyi dan tenang.

Allahuakhbar
Allahuakhbar
Allahuakhbar

Langit mendung,udara sejuk bukit di Bintulu.

Subhanallah
Subhanallah
Subhanallah

Okaylah.Nak habiskan saki baki sem1 degree ni dulu ya.Nanti cuti sebulan,tiap tiap hari kite update.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...