Saturday, 10 October 2015

Pemilik Baru.

Hai guys and my dear latest blog.I'm your new owner seemingly.Before this,this blog was abandoned by my two mischievous twin brothers.Now let me take over the blog.After all,sekarang Afiqah dah kurang busy sikit compared to masa aku menghabiskan satu tahun kat matrik.Sebab baru je dapat title 'freshie' kat universiti,yedak?

So aku nak brief sikitlah pasal this and that.Pada satu zaman dahulu kala,aku ada blog sendiri.And masa tu aku start blogging waktu angka usia aku satu empat.Start PMR,aku macam slowed down on posting my stories a lil bit,my blog was announced as the nicest and cutest blog in school back then tho.

Yet it was sort of worthwhile lah sebab masa tu(Alhamdulillah),aku telah mendapat keputusan yang sangat cemerlang dalam PMR.So then,form four aku pun berhuha huha,padahal aliran sains tulen ni sangatlah susah.Hahahaha.So zaman SPM tu aku struggle melampaulah kan?Nak cover balik topik topik form four dulu.(Adik adik jangan buat macam akak tau.)And yeah,SPM days created barriers and gaps for me to write my posts and again,my blog was isolated from my life activities and to-do-lists.

Masa matrik,lagilah,blog aku macam dah tak wujud dah.Sedih tak sedih kan.So now,tetiba ada hati nak tulis blog balik.In Shaa Allah,kalau aku rajin,setiap kali free dari assignment,aku akan menulis.Korang nantikan dari aku ya?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...