Saturday, 10 October 2015

Pelik itu unik.

Hai.I'm going to share with you guys about my interests which my friends dubbed as freaking bizarre and peculiar.So anyway,bagi aku,being pelik is awesome.Kenapa?Sebab...sebab...dan sebab....Being weird distinguishes you with others.You are being you.And that what makes you unique in your own way.


Mari mulakan dari segi pembacaan.Tak macam typical malay girls,aku tak enjoy mushy mushy longhand love stories.Novelists yang aku tegar baca novel dia are John Green,Nicholas Spark,Jodi Picoult dan Hlovate.Sebab zaman sekarang jalan cerita kebanyakan novel lebih kurang sama je,cliche,corny and extremely boring.Kahwin paksa,anak anak businessman,semua yang boleh dijangka.Ohh c'mon Malay people.Please do some innovations in movie making.

Dari segi music,aku banyak dengar lagu English.Takyah sebut penyanyi kegemaran,dari yang famous ke yang korang memang tak pernah dengar lansung.In fact,aku pun layan jugak kpop,jpop,some indo songs and malay songs(yang merapu aku tak layan).Apa yang aku tau aku sangat gila eletro and indie songs.Favourite DJ aku Martin Garrix of course,lagipun kami sebaya.Hahahaha.Indie band memang banyaklah.Malah band lama macam Switchfoot pun aku layan.

Kalau bab hobi,hmm....aku kuat membaca,kuat travel as in bercuti.Aku palin suka doodling and drawin as they are in my blood and veins.Ayah aku graduate in art.So bab melukis ni,In Shaa Allah,aku tak ada masalah.(Bukan nak riak),and aku layan jugak anime.So nak kategorikan aku as otaku still acceptable lah.kehkeh.

Okay,actually banyak lagi aku nak story tapi aku coret sampai sini dululah noh.Nak gi mandi.Popeye.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...